FAQ

Hvornår er jeg tilmeldt et hold?

Du har en plads på holdet når betalingen er gået igennem. Når du har betalt bedes du indsende en besked til os med dit navn og email, samt hundens navn, alder, race og køn. Dette giver os både mulighed for at kunne sende de lektiemails, hvor vi skriver hvad vi gennemgår hver træningsgang og for at kunne tage hensyn til eventuelle racemæssige særligheder ved din hund.

Jeg kan ikke komme sidste træningsgang, kan jeg få rabat?

Nej, desværre. Kurser sælges som en pakke og det er derfor dit eget ansvar at møde op. 

Dog vil du i tilfælde af fravær stadig modtage lektiemail fra den pågældende træningsgang, så du kan træne derhjemme.

Hvad skal jeg selv have med til træning?

Til alle træningshold er det vigtigt at huske vand, godbidder i lille pose eller taske, hundeposer og tæppe/kurv til hunden. 


Det anbefales også at have en dressur eller sporline til at træne, da flexi-liner kan være svære at holde samtidig med godbidder og/eller genstande.

  

Skal der bruges andre genstande til træning, vil dette kunne lånes eller stå som påmindelse i lektiemailen.

Hvorfor skal min hund være vaccineret og forsikret?

De fleste hvalpe påbegynder vacciner allerede hos avler og fortsætter med at blive fuldt beskyttet hos ejer. Hvis du er i tvivl om din hund er vaccineret kan du se det i hundens sundhedsbog eller ved at kontakte dyrlægen. 

Det er også hos dyrlægen at man kan bestille en titertest, som tjekker om hunden har den rigtige mængde antistoffer i blodet til at beskytte den mod sygdommen. 

Forsikringen sikrer både dig og din økonomi hvis hunden kommer til skade, men også hvis den kommer til at gøre skade på andre.

Hvorfor gives der lektiemail?

Når vi står ude og træner til timen, er hunden automatisk i et lidt svært miljø. Der er mange dufte og andre hunde, måske er der lyde den ikke er vant til eller det bliver mørkt.

Til selve kurset modtager I de værktøjer og øvelser, som kan hjælpe hunden til at indgå det bedste samarbejde. Dog skal man hjemme i trygge rammer arbejde med de øvelser der er gennemgået. Ideelt set hver dag, men minimum 4 gange i løbet af ugen for de bedste resultater.

Skal jeg bruge klikker til klikkertræning?

Nej, det er ikke påkrævet at dit markørsignal er en klikker. Du kan også bruge et kort ord (fint/godt/yes) eller et mundklik eller knips, alt efter hvad der fungerer bedst for dig.

Det der er vigtig er, at dit markørsignal ikke dukker op i almindelig samtale, eller er noget du gør når det ikke er en træningssituation.

Markørsignalet er vores måde at sige til hunden, at "det var godt, jeg giver dig en belønning nu".