TJENESTER

Holdtræning

Hvalpehold (8 uger - 4 måneder)

Giv din hvalp den bedste start ved at tilmelde den et hvalpehold. Kom og lær om hvordan klikkertræning kan grundlægge et godt samarbejde mellem dig og din nye træningsmakker!


Vi tilbyder holdundervisning for hvalpe på 8 uger til 4 måneder. Vi vil fokusere på at hvalpen vælger kontakten til dig frem for omgivelserne, give dig og din hund værktøjerne til konstruktiv leg, og øve mødet med hunde og mennesker.

Under dette forløb vil hunden begynde at lære grundprincipperne til dagligdags-kompetencer som at være i ro, komme når deres ejer kalder og gå pænt i snor.


Unghundehold (4 måneder - 2 år)

Det er vigtigt at holde træningen ved lige i hundens turbulente teenageperiode.

Den perfekte præmiehvalp, der lige var blevet så dygtig har pludselig hovedet fyldt med hormoner og opfører sig som en lømmel.


Derfor tilbyder vi holdundervisning for hunde, der har gået på hvalpehold og er mellem 4 måneder til 2 år. Her arbejder vi videre på dagligdags-kompetencerne fra før og tilføjer øvelser i kropskontrol, initiativ og selvtillid.


Dagligdags kompetencer

Her hos GARM Hundetræning holder vi også et hold for dagligdags kompetencer som gå pænt i snor, komme når ejer kalder, hilse pænt på hunde og mennesker og at være i ro. Alle de essensielle kompetencer en byhund behøver.

Enetimer

Kræver din hund lidt ekstra opmærksomhed? Eller fungerer holdtræning bare ikke for jer? 


Vi tilbyder enetimer til dig og din hund, med fokus på jeres individuelle ønsker og behov. Vi vil skræddersy et forløb som passer præcis til din hunds alder, personlighed og træningshistorik.


Kontakt maria@garm-hundetraening.dk for et tilbud.

Håndteringskursus

Skal hunden til dyrlægen? Eller frygter du allerede nu at skulle kæmpe med den hver gang der skal klippes kløer eller børstes tænder? 

GARM Hundetræning tilbyder et kursus hvor vi fokuserer på tolereret- og frivillig håndtering. Her lærer vi hunden at det kan betale sig at være en aktiv del af håndteringen, at takke ja til fortsat håndtering og giver den mulighed for at sige fra på en rolig og sikker måde. 

Hundeluftning


Hos GARM Hundetræning tilbyder vi i den mørke tid (november-marts) hundeluftning i København. 

Der tilbydes en samlet pakke med 6 x 1 times hundeluftning, som kan fordeles ud eller tages samlet, alt efter hvad der ønskes hos hund og ejer.


Herunder kan der efter ønske også laves små øvelser under turen som fx kunne styrke hundens evne i at gå pænt i line.


Kontakt maria@garm-hundetraening.dk for yderligere oplysninger.unsplash